Hozzávalók:– 1 kis fej káposzta– 20 dkg darált sertéshús– 2 gerezd fokhagyma– 1 kis fejű vöröshagyma– 2 evőkanál olaj– kevés vaj– sűrített paradicsom– só, bors
Elkészítés:A leveleire szedett fejes káposztát sós vízben leforrázzuk.Az apróra vágott hagymát, a fokhagymát és a darált húst olajon megpirítjuk, sóval, borssal, sűrített paradicsommal ízesítjük.
Egy kivajazott tűzálló tálat kibélelünk káposztalevelekkel, a húsos massza egyharmadát ráterítjük, tovább folytatjuk a rétegezést.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Tanácsok:Egy kis sovány sajtot is lehet a tetejére reszelni, ha úgy szereti a család.
Elkészítési idő:50 perc
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!