Joghurtfagyi friss eperrel és málnával Update1 recept
Hozzávalók:személyenként 2dl natúrjoghurt1 kávéskanál citromléízlés szerint édesítőszer20dkg málna20dkg eperpirított mandula
Elkészítés:A joghurtot összekeverjük a citromlével és az édesítőszerrel, majd összeturmixoljuk a gyümölcsök felét és ezt is hozzáadjuk.A masszát tálkákban lefagyasztjuk. Tálalás előtt kb.20 perccel kivesszük, hogy egy kicsit megpuhuljon.Epret és a málnát halmozunk rá, jó kedvvel, bőséggel, és megszórjuk apróra tört, pirított mandulával.
Kalóriatartalom:197 kcalSzénhidráttartalom:16,8 grammZsírtartalom:8 gramm
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!