Hozzávalók:ÉlesztőT.sóédesítő40dkg 1-es liszt30dkg tk liszt1,25kg savanyú képosztaolajnorbi ételízesítőcseresznye paprika(én azt nem teszek bele)füstölt kolbász 1pár

Elkészítés:Bedagasztjuk a tésztát, és fél órát kelesztjük.Kinyomkodjuk a káposzta levét és egy kiolajozott lábasba tesszük pírítani(fedő alatt)20 perc után amikor már barna a káposzta felengedjük vízzel, hogy pont ellepje majd pici sóval ételízesítővel ízesítjük és rárakjuk a pár centire elvágott kobászokat. A gombócokat kisszaggattjuk/egyszerre 3-at/ és rárakjuk a káposztára amikor megfőtt az egyik oldala átfordítjuk, amikor az is megfőtt kivesszük, és így ismételjük ameddig van tésztánk.Tálaláskor minden tányérba kell tenni kolbászt, knédlit és káposztát.

Tanácsok:Isteni finom :o))!!

Kalóriatartalom:556,3 kcalSzénhidráttartalom:3,5 gramm

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!