Hozzávalók:10 dkg karfiol (20 kcal)0,5 dl tej (30 kcal)1 nyers tojás (55 kcal)vegeta

Elkészítés:Két deci vegetás vízben feltesszük a karfiolt és puhára főzzük. Majd elkeverjük a tojást a tejjel és lassan belecsorgatjuk a levesbe, azaz behanarjuk. Nagyon óvatosan tovább főzzük, vigyázva, hogy a tojás ne ugorjon össze. Petrezselyemmel és/vagy kaporral ízesítjük.

Tanácsok:Készítheted karalábéból is. A kalóriatartalom nem változik.Egy kicsit krémesebb, és pikánsabb lesz, ha csak két deci tejet és egy doboz natúr joghurtot keversz össze a tojással, és ezzel habarsz.Melegen is és kihűlt állapotban is finom. Gyorsan elkészíthető.

Elkészítési idő:20 percKalóriatartalom:105 k kcal

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!