Hozzávalók:100 g karfiol2 dl csontlé10 g sárgarépa10 g fehérrépa3 g étolaj5 g paprika5 g paradicsompetrezselyem, fehérbors, szerecsendió, tengeri só

Elkészítés:A megtisztított, kockára vágott sárga- és fehérrépát átfuttatjuk a felmelegített olajon, finomra vágott petrezselyemmel meghintjük, kevés csontlevet aláöntve pároljuk. Ha félpuha, hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt, a paprikát, a paradicsomot és felengedjük a csontlével. Szerecsendióval, fehérborssal ízesítve puhára főzzük. Frissen vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Tanácsok:Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom!

Elkészítési idő:30 percKalóriatartalom:64 kcalSzénhidráttartalom:5,6 grammZsírtartalom:3,4 gramm

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!