Hozzávalók:100 g karfiol2 dl csontlé10 g sárgarépa10 g fehérrépa3 g étolaj5 g paprika5 g paradicsompetrezselyem, fehérbors, szerecsendió, tengeri só
Elkészítés:A megtisztított, kockára vágott sárga- és fehérrépát átfuttatjuk a felmelegített olajon, finomra vágott petrezselyemmel meghintjük, kevés csontlevet aláöntve pároljuk. Ha félpuha, hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt, a paprikát, a paradicsomot és felengedjük a csontlével. Szerecsendióval, fehérborssal ízesítve puhára főzzük. Frissen vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Tanácsok:Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom!
Elkészítési idő:30 percKalóriatartalom:64 kcalSzénhidráttartalom:5,6 grammZsírtartalom:3,4 gramm
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!