Könnyű májpástétom- többféle diétához passzol recept
Hozzávalók:30 dkg csirkemáj szívvel (vagy anélkül)1 fej hagyma3 teáskanálnyi olívaolajfokhagyma ízlés szerinttengeri só1 egész tojás4 evőkanál zabkorpa vagy búzakorpa
Elkészítés:A 2 teásaknálnyi olajon megdinszetelm egy tefonban a hagymátés a fokhagymát, rá a megtisztított, feldarabolt májat (és szívet), mindezt megpirítom. Ha picit kihűlt, hozzáadom a sót, a tojást és a zabkorpát, bormixerrel összeturmixolom. Ma maradék olívával kiolajozok egy alufóliával kibélelt őzgerinc-formát. Az alufólia akkora legyen, hogy be is lehessen takargatni a masszát. 25 perc sülés után kinyitom a tetejét, pirítom még 5-10 percig.
Tanácsok:Sült csirke mellé vagy csak magában is finom. Szerintem update1, ha arra vonatkozatom. Ez összesen 5 adag, egy adag Weight Watchers pontértéke az én receptem alapján 3 pont. (puszi, WW-s lányok!)
Elkészítési idő:40 percKalóriatartalom:min. kcal
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!