Hozzávalók:40 g sovány tehéntúró10 g kefir5 g vöröshagymaköménymag, fűszerpaprika, tengeri só, petrezselyem1 db zöldpaprika

Elkészítés:Az áttört tehéntúróhoz hozzáadjuk a kefirt, a lereszelt vöröshagymát, az őrölt köményt, a fűszerpaprikát, a petrezselymet, a sót, majd jól összekeverjük. Lehűtve zöldpaprikába töltjük, szeletelve tálaljuk.

Tanácsok:Fogyókúrázóknak reggelire ajánlom 1 szelet teljes kiőrlésű pirítóssal!

Elkészítési idő:15 percKalóriatartalom:50 kcalSzénhidráttartalom:2,3 grammZsírtartalom:1,5 gramm

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!