Hozzávalók:40 g sovány tehéntúró10 g kefir5 g vöröshagymaköménymag, fűszerpaprika, tengeri só, petrezselyem1 db zöldpaprika
Elkészítés:Az áttört tehéntúróhoz hozzáadjuk a kefirt, a lereszelt vöröshagymát, az őrölt köményt, a fűszerpaprikát, a petrezselymet, a sót, majd jól összekeverjük. Lehűtve zöldpaprikába töltjük, szeletelve tálaljuk.
Tanácsok:Fogyókúrázóknak reggelire ajánlom 1 szelet teljes kiőrlésű pirítóssal!
Elkészítési idő:15 percKalóriatartalom:50 kcalSzénhidráttartalom:2,3 grammZsírtartalom:1,5 gramm
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!