Hozzávalók:10 dkg búzakorpa10 dkg zabkorpa2 kk. vanília aroma1 cirom reszelt héja1 db joghurt2 dl tej3 db tojás1 db sütőporfahéjédesítőszer

Elkészítés:Tojásokat szét választom, a fehérjét csipet sóval habbá verem.A száraz összetevőket elegyítem,majd beleöntöm a joghurtot a tojássárgákat, tejet, aromát, édesítőt, reszelt citrom héjat alaposan összedolgozom.Végül beleforgatom a habbá vert tojásfehérjét.180-200 fokon 35 percig kell sütni.

Tanácsok:A vanília aroma helyett nem szabad vaníliás cukrot használni és a tej, joghurt zsírszegény legyen.

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!