Hozzávalók:-10 dkg búzakorpa-10 dkg zabkorpa-2 kk vaníliaaroma-1 citrom reszelt héja-1 db joghurt-2dl tej-3 tojás-1 cs. sütőpor-fahéj-édesítőszer

Elkészítés:A tojásokat szétválasztom, a fehérjét csipet sóval habbá verem. A száraz összetevőket elegyítem, majd beleöntöm a joghurtot, tojássárgákat, tejet, aromát, édesítőt, reszelt citromhéjat alaposan összedolgozom.Végül óvatosan, hogy ne törjem meg, beleforgatom a habbá vert tojásfehérjét. A muffintepsit telapokolom kapszlikkal és belekanalazom a keveréket. 180-200 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt készre sül.

Tanácsok:Tipp: almát is lehet bele reszelni, meggyel, vagy bármilyen 1-es kódú gyümölccsel dúsítani. Reszelt alma esetén, kevesebb tej is elég lehet.

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!