Hozzávalók:2 dl csontlé30 g sárgarépa30 g fehérrépa5 g zeller20 g kelkáposzta5 g karalábé5 g Óvári sajt3 g étolaj10 g paprika10 g paradicsom5 g vöröshagymasűrített paradicsom, petrezselyem, kakukkfű, tengeri só
Elkészítés:Az étolajon átpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd a finom metéltre vágott zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk kakukkfűvel, paradicsompürével ízesítjük, óvatosan összekeverjük, kevés csontlével felengedjük, pároljuk. Amikor a zöldségek megpuhultak, apróra vágott paprikát és paradicsomot teszünk bele és felengedjük a maradék csontlével. Összeforraljuk. Tálaláskor szórjuk rá a petrezselymet és a reszelt sajtot.
Tanácsok:Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom
Elkészítési idő:30 percKalóriatartalom:77 kcalSzénhidráttartalom:6,8 grammZsírtartalom:4 gramm
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!