Hozzávalók:20dkg zabpehelyliszt (vagy zabpehely ledarálva), 1dkg puha vaj, 2-3 ek Canderel (vagy ennek megfelelően folyékony édesítő) 1citrom héja reszelve,1tojássárgája (lehet még bele 2-3evk kókuszreszelék.)

Elkészítés:A lisztet, kókuszt, puha vajat szétmorzsolom. A tojást elkeverem a „cukorral” és a citrom héjával. Teszek hozzá 1-2evk HIDEG vizet, ha kéri. Az egészet összegyúrom, hurkafélét formálok és folpackba csavarom. Min. 2 órára hűtőbe tenni. Utána 1cm szeleteket vágok, tepsibe, fehérjével megkenem. Kb. 10perc alatt megsül.

Kapcsolódó fórumok:

  • zabpehelyliszt szénhidráttartalma

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!