Hozzávalók:50 g főtt marhahús30 g alma20 g ecetes uborka5 g mustár30 g kefircitromlé, fehérbors, petrezselyem, tengeri só, tárkony
Elkészítés:A főtt marhahúst, az ecetes uborkát és az almát vékony metéltre vágjuk, majd a citromlével, sóval, tárkonnyal, petrezselyemmel, fehérborssal ízesített kefirrel összekeverjük. 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Tanácsok:Napi 5-szöri fogyókúrás étkezéshez vacsorára ajánlom!
Elkészítési idő:15 percKalóriatartalom:152 kcalSzénhidráttartalom:4,1 grammZsírtartalom:2,9 gramm
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!