Hozzávalók:50 g főtt marhahús30 g alma20 g ecetes uborka5 g mustár30 g kefircitromlé, fehérbors, petrezselyem, tengeri só, tárkony

Elkészítés:A főtt marhahúst, az ecetes uborkát és az almát vékony metéltre vágjuk, majd a citromlével, sóval, tárkonnyal, petrezselyemmel, fehérborssal ízesített kefirrel összekeverjük. 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük.

Tanácsok:Napi 5-szöri fogyókúrás étkezéshez vacsorára ajánlom!

Elkészítési idő:15 percKalóriatartalom:152 kcalSzénhidráttartalom:4,1 grammZsírtartalom:2,9 gramm

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!