Hozzávalók:1 kg gomba4-5 kis doboz sürített paradicsom konzervOlivaolajFolyékony édesítőSóBors(Chili paprika, annak aki szereti)
Elkészítés:A gombát vékony szeletekre vágjuk, majd kevés olivaolajon megfonnyasztjuk. Sózzuk, borsozzuk (lehetőleg frissen őrölttel) ,és lefedve kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Ha megpuhult, mehet rá a paradicsomkonzerv, ezután rakjuk bele az édesítőt, illetve ha úgy érzed, még egy kis sót és borsot.Ha erősen szeretnéd, akkor az apróra vágott chilit még a gomba előtt meg kell pirítani, a többi ugyanúgy készül.
Tanácsok:Nagyon finom szósznak tésztára, rizsre, de diétásan hirtelen sült csirkemellel is.Én salátának is eszem, összevágott káposztával.
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!