Hozzávalók:1 kg gomba4-5 kis doboz sürített paradicsom konzervOlivaolajFolyékony édesítőSóBors(Chili paprika, annak aki szereti)

Elkészítés:A gombát vékony szeletekre vágjuk, majd kevés olivaolajon megfonnyasztjuk. Sózzuk, borsozzuk (lehetőleg frissen őrölttel) ,és lefedve kevés vizet aláöntve puhára pároljuk. Ha megpuhult, mehet rá a paradicsomkonzerv, ezután rakjuk bele az édesítőt, illetve ha úgy érzed, még egy kis sót és borsot.Ha erősen szeretnéd, akkor az apróra vágott chilit még a gomba előtt meg kell pirítani, a többi ugyanúgy készül.

Tanácsok:Nagyon finom szósznak tésztára, rizsre, de diétásan hirtelen sült csirkemellel is.Én salátának is eszem, összevágott káposztával.

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!