Hozzávalók:60 g darált párizsi2 tk.Delma light margarin1 evőkanál kefír1 tk. apróra vágott( vagy préselt) vöröshagyma1 tk. mustárpetrezselyem jól felepritva
Elkészítés:Egy tálban a ledarált párizsihez adjuk a margarint, a kefírt, a reszelt /pépes/ vöröshagymát, a finomra aprított petrezselyemzöldet, a mustárt, és az egészet jól összekeverjük (óvatosan botmixert, vagy turmixt is hazsnálhatunk).
Tanácsok:Kenyérre kenve hidegen uzsonnának, diétázóknak abonettel, de melegszendvicskrémnek is finom.Melegszendvicskrémnek használva reszelt sajttal fedhetjük a tetejét . Valóban finom ,gyors, és előre többet el lehet készíteni belőle mert hűtőben több napig eláll.
Elkészítési idő:20 perc
Kapcsolódó fórumok:
- gogos eltevese hidegen
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!