Petrezselymes – zelleres túrókrém paprikába töltve (7.30 mg koleszterin)Update 1 recept
Hozzávalók:2 darab zöldpaprika,100 g túró,3 gramm margarin,1 dl kefir,1 csokor petrezselyemzöld,kevés vágott zellerzöld,só
Elkészítés:A túrót a margarinnal, a kefirrel és a fűszerekkel krémszerűre kikeverjük, majd kiskanállal a paprikákba töltjük. Legjobb fogyasztás előtt egy órával készíteni, és hűtőszekrénybe tenni, mert akkor nagyon jól megkeményedik, és könnyen szeletelhető lesz.
Tanácsok:Nem csak szénhidrát szegény,de koleszterin csökkentő étel is!!
Elkészítési idő:20 perc
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!