Hozzávalók:Hozzávalók két személyre:
50 dkg karfiol,20 dkg sovány, darált sertéshús,1 fõtt tojás,1 dl kefir,1 fej vöröshagyma,só, vegeta.
Elkészítés:A megmosott karfiolt rózsáira szedve sós vízben megpároljuk, leszûrjük. A darált húst fûszerezve teflonedényben megpároljuk. Egy tûzálló tálba a karfiolt a hússal a hússal rétegezve lerakjuk, rászeleteljük a tojást, meglocsoljuk kefirrel, és a sütõben még kb. 10 percig jól átforrósítjuk.
Elkészítési idő:50 percKalóriatartalom:440 kcalSzénhidráttartalom:15 grammZsírtartalom:10 gramm
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!