Hozzávalók:25 dkg zabpehely2 tojás4 dkg margarin15-20 dkg sajt (ligthos)1 ek teljeskiörlésű liszt1 ek tejföl, 12%-os1 tk sópici bors1 tk sütőpor
Elkészítés:A zabpelyhet picit a kezeddel összemorzsolod, így egy kicsit lesz lisztesebb része, de darabos marad.Aztán rászórod a többi száraz hozzávalót,a sajtot , összekevered.Jöhetnek a nedves hozzávalók putty-putty(tojás)patty (margarin), placcs (tejföl), jól összegyúrni az egészet.Diónyi golyókat formázni, majd kilapítani.
Tanácsok:220 fokon , kb 15-20 perc.A sajt lehet többféle. akár füstölt is.Nagylyukú reszelőn ajánlom lereszelni.Bors helyett is mehet más fűszer, fantázia kérdése.Én szilikon lapon sütöttem.
Elkészítési idő:60 perc
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!