Hozzávalók:5 tojás, 200g fruktóz, vagy édesítőszer, 200 g margarin light, 200g tk. liszt, pici szesz, 1 csomag vaníliás fruktóz, szilva, és fahéj esetleg

Elkészítés:Felverem pici fruktózzal az 5 tojásfehérjét, majd a sárgákat, a fruktóz maradékot és a margarint jól kikeverem, beleteszem a szeszt, én ánizspálinkát löttyintettem bele, és fahéjat, aztán jól elkeverem. Belekeverem óvatosan a tojáshabot, és a lisztet. Olajozott, lisztezett tepsibe teszem, és jól megrakom szilvával, előmelegített sütőben megsütöm, ha kész megszórom vaníliás fruktózzal. Fini lett.

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!