Hozzávalók:5 tojás,200 g fruktóz, vagy édesítőszer,200 g margarin light,200 g tk. liszt,pici szesz,1 csomag vaníliás fruktóz,szilva,és fahéj esetleg

Elkészítés:Felverem pici fruktózzal az 5 tojásfehérjét, majd a sárgákat, a fruktóz maradékot és a margarint jól kikeverem, beleteszem a szeszt, én ánizspálinkát löttyintettem bele, és fahéjat, aztán jól elkeverem. Belekeverem óvatosan a tojáshabot, és a lisztet. Olajozott, lisztezett tepsibe teszem, és jól megrakom szilvával, előmelegített sütőben megsütöm, ha kész megszórom vaníliás fruktózzal.

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!