Tejfölös hagymás hús szelet (Update1)saját recept recept

Hozzávalók:olíva olaj30 dkg pulyka comb szelet20 dkg vöröshagyma1 tejföl (12% kis tejföl)só, bors, vegeta

Elkészítés:a hús szeleteket enyhén kiverjük,ezután sózni, borsózni..egy serpenyőbe olajat hevítünk,a hús minkét oldalát hirtelen megpirítjuk éspici vízzel felönteni fedő alatt tovább párolni,amikor majd nem kész…a hagymákat vastagabb karika szeletekre vágjuk és rá dobjuk a húsi tetejére, hagyma puhulásáig tovább párolni..amint kész…a tejfölt elkeverni egy csöpp vízzel és a húsra önteni.

összeforralni, és kész!

Tanácsok:– pulyka hús helyet használhatunk pulyka májat vagy sertés comb húst– aki nem diétázik az a kivert húsit lisztbe megforgathatja és úgy sütheti..– saját recept– az elkészült étel 2 adag

Jó étvágyat!

Elkészítési idő:20 perc

Kapcsolódó fórumok:

  • bocskorszíj recept
  • mecseki sertésszelet
  • hazi konyak készítése

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!