Hozzávalók:– 4 kisebb karalábé– 2 dl zsírszegény tejföl– 3 főtt tojás– 15 dkg sovány sajt– 10 dkg konzervgomba

Elkészítés:A meghámozott karalábékat enyhén sós vízben megfőzzük, kettévágjuk, és kanállal kivájjuk a közepüket. Kivajazunk egy tepsit és beleállítjuk őket.

A gombát, a tojást, a sajtot kis kockákra feldaraboljuk, hozzákeverjük a karalábé kivájt és összetört belsejét.A keveréket beletöltjük a karalábétörzsekbe és meglocsoljuk tejföllel.

15-20 perc alatt készre sütjük!

Tanácsok:Isteni fincsi, a család egyik kedvence.Könnyű elkészíteni, én egy kis snidlinget is szoktam a töltelékbe vágni, illetve bazsalikomot, ettől finom „zöld íz”-t kap:).

Elkészítési idő:45 perc

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!