Hozzávalók:6db karalábé2dl tejföl3dkg vaj3db tojás20dkg sovány sajtőrölt borstengeri só

Elkészítés:A meghámozott karalábékat főzd meg enyhén sós vízbe. Vágd ketté, készíts egy kis talpat nekik, aztán vájd ki mindegyiknek a közepét. Akkor jó, ha úgy néznek ki, mint a fészkek. Vajjal kikent tűzálló tálba pakold őket.Törd össze a kikapart belsejüket, tégy hozzá tojást, reszelt sajtot, majd fűszerezd meg.Az így elkészült tölteléket nyomkkodd a karalábék belsejébe.Fűszeres tejföllel locsold meg, és előmelegített sütőben néhány perc alatt píritsd egy kicsit

Tanácsok:Update 1-es kód!

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!