Hozzávalók:

1 nagy padlizsánFél fej hagyma30 dkg gomba1 paradicsomZabpehely ízlés szerintSóBorsHa szereted az erőset, akkor chilipaprika

Elkészítés:A padlizsánt ketté vágod, is kivájod a belsejét. A karikára vágott hagymát kevés olivaolajon megpirítod, majd hozzáadod a szeletekre vágott gombát, és a feldarabolt kivájt padlizsánt. Sózod, borsozod, ekkor mehet rá a chili, ha akarod. Kissé pirítod, majd kevés vízzel felöntöd, és megpárolod. Ha nem félsz a szénhidráttól, ekkor rakod bele a zabpelyhet. Hozzáadsz annyi vizet, amennyit felvesz, és tovább párolod. Kb 2-3 perc alatt kész, a vizet, amit a zabpehely felvesz pótold. Betöltöd a padlizsánba, a tetejére sovány sajtot reszelsz, és mehet az előmelegített sütőbe.

Tanácsok:Bármilyen zöldség mehet a töltelékbe, és ízlés szerint fűszerek…

Kapcsolódó fórumok:

  • gombafajták képpel
  • piros foltok a testen képpel

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!