Hozzávalók:
1 nagy padlizsánFél fej hagyma30 dkg gomba1 paradicsomZabpehely ízlés szerintSóBorsHa szereted az erőset, akkor chilipaprika
Elkészítés:A padlizsánt ketté vágod, is kivájod a belsejét. A karikára vágott hagymát kevés olivaolajon megpirítod, majd hozzáadod a szeletekre vágott gombát, és a feldarabolt kivájt padlizsánt. Sózod, borsozod, ekkor mehet rá a chili, ha akarod. Kissé pirítod, majd kevés vízzel felöntöd, és megpárolod. Ha nem félsz a szénhidráttól, ekkor rakod bele a zabpelyhet. Hozzáadsz annyi vizet, amennyit felvesz, és tovább párolod. Kb 2-3 perc alatt kész, a vizet, amit a zabpehely felvesz pótold. Betöltöd a padlizsánba, a tetejére sovány sajtot reszelsz, és mehet az előmelegített sütőbe.
Tanácsok:Bármilyen zöldség mehet a töltelékbe, és ízlés szerint fűszerek…
Kapcsolódó fórumok:
- gombafajták képpel
- piros foltok a testen képpel
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!