Hozzávalók:50 g főtt tonhal (Tonhal vízben konzerv)10 g póréhagyma20 g paradicsom10 g fejes saláta10 g márványsajt20 g kefircitromlé, kapor, fehérbors, tengeri só
Elkészítés:A tonhalat és a paradicsomot felkockázzuk, a póréhagymát felkarikázzuk. Salátás tálban enyhén megsózzuk, finomra vágott kaporral, őrölt borssal ízesítjük, citromlével meglocsoljuk. Néhány órára behűtjük. Tálalás előtt a fejes salátát (személyenként 1 levél kivételével) metéltre vágjuk és a halhoz keverjük. Salátalevélre halmozzuk, kefirrel elkevert márványsajttal öntjük le.
Tanácsok:Fogyókúrázóknak vacsorára ajánlom, mellé 1-2 szelet Hamletet vagy Abonettet ehetünk!
Elkészítési idő:15 percKalóriatartalom:96 kcalSzénhidráttartalom:3,1 grammZsírtartalom:3,4 gramm
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!