Hozzávalók:50 g főtt tonhal (Tonhal vízben konzerv)10 g póréhagyma20 g paradicsom10 g fejes saláta10 g márványsajt20 g kefircitromlé, kapor, fehérbors, tengeri só

Elkészítés:A tonhalat és a paradicsomot felkockázzuk, a póréhagymát felkarikázzuk. Salátás tálban enyhén megsózzuk, finomra vágott kaporral, őrölt borssal ízesítjük, citromlével meglocsoljuk. Néhány órára behűtjük. Tálalás előtt a fejes salátát (személyenként 1 levél kivételével) metéltre vágjuk és a halhoz keverjük. Salátalevélre halmozzuk, kefirrel elkevert márványsajttal öntjük le.

Tanácsok:Fogyókúrázóknak vacsorára ajánlom, mellé 1-2 szelet Hamletet vagy Abonettet ehetünk!

Elkészítési idő:15 percKalóriatartalom:96 kcalSzénhidráttartalom:3,1 grammZsírtartalom:3,4 gramm

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!