Hozzávalók:• (1 bögre = 1 kefires pohár)• 5 bögre Update l-es süteményliszt (Az Update 1-es liszt 30% erejéig „hígítható” teljes kiőrlésű liszttel!)• 4 db tojás• 1 bögre olívaolaj• 1 kefir• 1 csomag sütőpor• 2 rúd vanília• 2 bögre friss vagy fagyasztott megy• folyékony édesítő ízlés szerint
Elkészítés:A tojásokat verd fel habosra, ehhez add hozzá az édesítőt, az olajat és a kefirt.Az Update l-es süteménylisztet keverd össze a sütőporral és a vaníliarudak kikapart belsejével, majd ezt fokozatosan (bögrénként) kutyuld hozzá a tojásokhoz.Akkor jó, ha a végén sűrű massza állagú tésztát kapsz.Sütőpapírral bélelj ki egy magasabb falú tepsit, s ebbe terítsd bele a keverőtál teljes tartalmát.A tetejére szórd rá a meggyel és süsd 180 Celsius-fokon addig, amíg pirulni nem kezd a teteje. Ínyencek tálalás előtt kevéske dióval vagy mandulával díszíthetik
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!