Hozzávalók:
• 3 tojás• 7 evőkanál édesítő• 1 evőkanál tejföl• 2 evőkanál tej• 1 citrom héja• 1 kiskanál vaníliaaroma• 10 dkg zabkorpa, vagy Update 1-es süteményliszt(Az Update 1-es liszt 30% erejéig „hígítható” teljes kiőrlésű liszttel!)
Elkészítés:A tojásokat szél kell választani: először a héját a belsejétől, majd a sárgáját a fehérjétől. Vigyázz, nehogy a sárgájából legyen a fehérjében is, mert azt nem fogod tudni habbá verni!A tojássárgáját összekevered az édesítővel, majd tejföllel és tejjel hígítod.Utána belezuttyantod a citrom lereszeli héját meg a vaníliaaromát, végül hozzáadod a zabkorpát. A tojásfehérjéi felvered habbá, aztán óvatos, laza mozdulatokkal az egészet a masszához kevered. Az így kapott tésztával már nincs más dolgod, mint előmelegített gofrisütőben megsülni.
Tanácsok:Megjegyzem: ha unod a zabkorpát, használhatsz Update l-es süteménylisztet is.Nem a reklám miatt mondom… Ha nem hiszed el, hogy használ, egy napig ne egyél mást, csak az ebből készüli sülit! Jobban fogyaszt, mint a savanyúkáposztás kúra…
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!