Hozzávalók:

• 10 dkg zabpehely• 30 dkg alma• 10 dkg kókuszreszelék• 2 kávéskanál natúr kakaópor• 6-8 csepp rumaroma• folyékony édesítő• őrölt fahéj• meggy (friss vagy fagyasztott)

Elkészítés:A meghámozott, finomra reszelt almát gyúrd össze a zabpehellyel, add hozzá a natúr kakaóport, az édesítőszert, a rumaromát, a fahéjat és a kókuszreszelék kétharmadátEzután pihentesd egy kicsit a masszát folpackkal letakarva, hogy a különböző ízek harmóniává érjenek össze. (Ennek csak egy hátránya van: reggel kezdődheta gyanúsítgatás, hogy ki torkoskodott bele…)A süti végső formáját úgy nyeri el, hogy vizes kézzel diónyi golyókat formálsz belőle(belsejébe tehetsz egy-egy szem meggyet is), amelyeket aztán meghempergetsz a maradék kókuszreszelékben.

Tanácsok:a fogyasztásig a hűtőben kell tárolni fóliával letakarva, ám mi ezt rendre megspóroljuk, mivel általában azonnal elfogy.

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!