Hozzávalók:• 25 dkg mascarpone• 40 dkg málna• 3 db tojás• 1 narancs leve• 1 kávéskanál kukoricakeményítő• édesítőszer • cukormentes kakaópor (elhagyható)

Elkészítés:Keverd habosra a tojássárgáját egy kevés édesítőszerrel.Add hozzá a mascarponét, és próbáld tovább habosítani.Az időközben (szerencsés esetben a párod által) kemény habbá vert fehérjét óvatosan adagold a masszához.Forrald össze a málnát, a narancslevet, a keményítőt és némi édesítőt.Amikor kihűlt, egy tálban rétegezd a mascarponekrémmel.Díszítésként megszórhatod a tetejét cukormentes kakaóporral.

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!