Update 1 Salátamix feta-mártásban (33.40 mg koleszterin) recept

Hozzávalók:

1 közepes kígyóuborka1 nagy kaliforniai pirospaprika1 fehér paprika2 nagy paradicsom1 fej hagyma1 gerezd fokhagyma

Mártás hozzávalók:1 kis fej lila hagyma1/2 uborka15 dkg feta sajtsócukor1/2 citrom leve1 kanál olíva olajőrölt zöldbors

Elkészítés:Elkészítés: A salátába kerülő zöldségeket vágja 1 cm-es kockára. A fokhagymát zúzza pépesre, sózza meg, hagyja állni, majd a levétől szűrje le. A mártáshoz a zöldségeket vágja apróra, sóval, cukorral citromlével, olíva olajjal locsolja meg, őrölt zöldborssal ízesítse. Mikor kevés levet engedett, az egészet turmixolja össze, belevegyítve a feta sajtot is. Keverje krémesre. A zöldségeket és a mártást vegyítse össze, majd jól behűtve kínálja. Önálló ételként vagy sültek mellé kitűnő.

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!