Hozzávalók:Készíthető sertés, pulyka, csirke, vagy marhahúsból is.

HozzávalókBármelyik fajta hús,spenót,natúr joghurt,tojás,őrölt bors,őrölt szerecsendió (nagyon pici),fokhagyma (csak bedörzsölni vele a húst).

Elkészítés:ElkészítésA hússzeleteket nagyon vékonyra kiklopfoljuk, bedörzsöljük a fokhagymával, sózzuk, borsozzuk, és a szerecsendióval meghintjük. A friss spenótot forró vízzel leöntjük, és jól kinyomkodjuk. A spenótot a hússzeletbe göngyöljük, és hústűvel a húst átszúrjuk. Közepes méretű tepsit kivajazunk, és egymás mellé helyezzük a tekercseket. A joghurtot egy tálba kiöntjük és összekeverjük két egész tojással. Ráöntjük a húsra, és lefóliázzuk a tepsit. A húst – attól függően, hogy melyik fajtát választottuk – megsütjük. (Sertés, marha: 35-40 perc, pulyka vagy csirke:15 perc). Amikor kész, levesszük a fóliát, és pirosra sütjük. Spenót helyett készíthetjük zöldbabbal, brokkolival vagy cukkinivel.

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!