Hozzávalók:Hozzávalók négy személyre:egy közepes kígyóuborka,2 paradicsom,1 vöröshagyma,2 doboz tőkehalmáj,só,mokkáskanál fehér bors,2 kiskanál citromlé,1 kiskanál friss apróra vágott kapor.

Elkészítés:Megtisztítjuk az uborkát, a paradicsomot, a vöröshagymát, és 7 mm-es kockákra vágjuk. A konzervből kiemeljük a májat, és lecsöpögtetjük. Egy edénybe helyezzük a fenti hozzávalókat, majd a visszamaradt olajat összekeverjük a sóval, borssal, citromlével és kaporral, mindezt a zöldséges halmájra öntjük. Óvatosan összekeverjük, majd tálalásig hűtőben tároljuk.

Kapcsolódó fórumok:

  • tőkehalmáj élettani hatása
  • tőkehalmáj hatásai
  • tőkehalmáj jótékony hatása

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!