Update 1 Toszkán halleves (20g szénhidrát, 305 kcal/adag) recept
Hozzávalók:Hozzávalók 4 személyre:1 kisebb konyhakész hal (kb.70 dkg),1 szál póréhagyma,2 szál sárgarépa,3 paradicsom,fél zellergumó,1 fej hagyma,3 gerezd fokhagyma,1 evőkanál citromlé,fél csokor petrezselyem,só,bors,tárkony
Elkészítés:Az alaposan megtisztított hal fejét, farkát levágjuk. Gerincét kiemeljük, törzsét 2 cm-es darabokra vágjuk, és meglocsoljuk citromlével. Fazékba helyezzük, fejjel farokkal együtt és leöntjük másfél liter vízzel. Hozzáadjuk a karikákra vágott sárgarépát, póréhagymát, a kockára vágott zellert, az egészben hagyott hagymát és fokhagymát. Sóval, borssal, tárkonnyal, és az összekötözött petrezselyemmel fűszerezzük. Fedő alatt, 20 percig főzzük.A család többi tagja, pirított zsemlekockával fogyaszthatja.
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!