Update 1 Znamini marhasült (11g szénhidrát, 239 kcal/adag) recept
Hozzávalók:
60 dkg stefánia,1 szál sárgarépa,1 fej hagyma,3 közepes csemegeuborka,fél dl tejföl,babérlevél,édes-nemes paprika,só,borsmajoránna,olaj.
Elkészítés:.A húsból 4 szép szeletet vágunk, sóval, borssal, bedörzsöljük, és forró olajon mindkét felén megsütjük. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát a felkarikázott sárgarépát és pár percig együtt pároljuk. Meghintjük pirospaprikával, felöntjük egy pohár vízzel, majd beledobunk egy babérlevelet. Morzsolt majoránnával és sóval fűszerezzük, fedő alatt megpároljuk. A hússzeleteket kivesszük, a babért kidobjuk belőle, és a visszamaradt zöldséges keveréket összeturmixoljuk. Visszatesszük a húst, a hosszában elszeletelt uborkát, majd a tejföllel behabarjuk.
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!