Hozzávalók:3tojás7 evőkanál édesítő1 evőkanál tejföl2 evőkanál tej1 citrom héja1 kiskanál vanília aroma10dkg zabkorpa
Elkészítés:Csak első hallásra tűnhet fájdalmasnak,de a tojsokat szét kell választani először a héját a belsejétől,majd a sárgáját a fehérjétől. Vigyázz,nehogy a sárgájából legyen a fehérjében,mert azt nem fodod tudni habbá verni!A tojássárgáját összekevered az édesítővel,majd tejföllel és tejjel hígítod.Utána belezttyantod a citrom héját meg a vanília aromát,végül hozzáadod a zabkorpát.
Tanácsok:Hagyd állni kb.10 percig
Kapcsolódó fórumok:
- rizslisztes gofri
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!