Hozzávalók:3tojás7 evőkanál édesítő1 evőkanál tejföl2 evőkanál tej1 citrom héja1 kiskanál vanília aroma10dkg zabkorpa

Elkészítés:Csak első hallásra tűnhet fájdalmasnak,de a tojsokat szét kell választani először a héját a belsejétől,majd a sárgáját a fehérjétől. Vigyázz,nehogy a sárgájából legyen a fehérjében,mert azt nem fodod tudni habbá verni!A tojássárgáját összekevered az édesítővel,majd tejföllel és tejjel hígítod.Utána belezttyantod a citrom héját meg a vanília aromát,végül hozzáadod a zabkorpát.

Tanácsok:Hagyd állni kb.10 percig

Kapcsolódó fórumok:

  • rizslisztes gofri

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!