Hozzávalók:150ml víz250gr update liszt süteményekhez100ml tej50gr burgonya pehely20gr élesztőcsipet sóolívaolaj

Elkészítés:A burgonyapelyhet áztasd a vízbe. Az élesztőt egy kanál liszttel langyos tejben keverd simára, futtasd fel. Ezt keverd össze a burgonyapehellyel, liszttel, sóval, alapossan dolgozd össze, formálj belőle cipót, és 30fokos sütőben 1órát keleszd. Kicsit olajozd meg a tésztát és kis gombócokat formálj, nyomkodd meg és forró olajban süsd ki mindkét oldalát 2-3 percig.

Tanácsok:Ez a recept kicsit eltér mint a könyvben található, de nekem így mindíg sikerül, és olyan az íze mint az „igazinak”.Személyes tapasztalat: én ezt ettem egy hétig minden nap vacsorára és 3kg-ot fogytam!!

Kalóriatartalom:121 kcalSzénhidráttartalom:13,9 grammZsírtartalom:5,6 gramm

Kapcsolódó fórumok:

  • lángos szénhidráttartalma

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!