Update1 Rakott zöldbab spárga módon (28.10 mg koleszterin recept
Hozzávalók:
60 dkg zsenge zöldbabnagy pohár tejföl,csökkentett zsírtartalmú 2 evőkanál olívaolaj5 evőkanál upd. morzsa3 dkg margarinsóédesítő
Elkészítés:A zsenge zöldbabot megpucoljuk, de nem daraboljuk fel. Sós vízben puhára főzzük. Jénai edényt kikenjük a margarinnal, lerakjuk a zöldbabot egy sorban, majd tejföllel meglocsoljuk. Ha kell, kicsit sózzuk, egy csipet édesítő szerrel meghintjük és pirított morzsával szintén megszórjuk. Majd ismét a zöldbab és az előzők. Tetejére tejföl és morzsa kerül, a maradék margarint is rá lehet tördelni. Sütőben összemelegítjük
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!