Update1 Rakott zöldbab spárga módon (28.10 mg koleszterin recept

Hozzávalók:

60 dkg zsenge zöldbabnagy pohár tejföl,csökkentett zsírtartalmú 2 evőkanál olívaolaj5 evőkanál upd. morzsa3 dkg margarinsóédesítő

Elkészítés:A zsenge zöldbabot megpucoljuk, de nem daraboljuk fel. Sós vízben puhára főzzük. Jénai edényt kikenjük a margarinnal, lerakjuk a zöldbabot egy sorban, majd tejföllel meglocsoljuk. Ha kell, kicsit sózzuk, egy csipet édesítő szerrel meghintjük és pirított morzsával szintén megszórjuk. Majd ismét a zöldbab és az előzők. Tetejére tejföl és morzsa kerül, a maradék margarint is rá lehet tördelni. Sütőben összemelegítjük

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!