Hozzávalók:legalább 4 személyre:25 dkg. márványsajt1 csomó zöldhagyma2 ek. sima natúr joghurt2 ek. Sovány sajtkrém (tömlős is jó)
Elkészítés:A zöldhagymát 2 centis darabokra vágom és beledobom a robotgépbe (gépi keverő is jó). A szára nagyon fontos, hogy belekerüljön (így lesz szép színe és ezért nem jó vöröshagymával csinálni). Utána eltördelem a márványsajtot és hozzádobálom. Sokáig járatom, hogy a hagyma minél apróbb legyen. Hozzákeverem a joghurtot és a sajtkrémet, majd pár percig tovább keverem, hogy sima legyen és kész. Kétszersülttel, pirítóssal, rozskenyérrel és sok zöldséggel (paprika, paradicsom) a legjobb.
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!