Hozzávalók:30 dkg darált csirkemell10 dkg zabpehely1 tojás10 dkg reszelt sovány sajt1 kis csokor zöldpetrezselyemKb. 1 pohár natúr joghurtsóKevés olaj a sütéshez
Elkészítés:A hozzávalókból könnyen kezelhető fasírtmasszát állítunk össze, kb. 3 cm átmérőjű golyókat formálunk belőle, és kevés olajon, a serpenyőt rézogatva aranysárgára sütjük. Az olajat szűrópapíron leitatjuk. Melegen és hidegen is finom.
Tanácsok:Megjegyzés: jó partikaja. A gyerekek is szeretik, be lehet vonni őket az elkészítésbe. A mennyiségek hozzávetőlegesek. A recept alaprecept, jól lehet variálni különböző sajtok, fúszerek hozzáadásával. Salátába is jó.
Elkészítési idő:20 perc
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!