Hozzávalók:2 doboz konzerv tonhal (saját lében)1 citrom leve10 dkg oliva bogyó1,5-2 dl Update1 majonéz1 közepes fej lilahagyma

Elkészítés:A lilahagymát felszeleteljük, a tonhal levét leönzjük. Az összes hozzávalót turmixgépbe tesszük, és krémesítjük. A majonézt több részletben szoktam hozzátenni, nehogy túl folyós legyen.

Tanácsok:Nagyon gyorsan elkészíthető, de nem hétköznapi vendégváró. Fogyózók ehetik kisebb jégsaláta levélen, a vendégek kenyéren vagy pirítóson. Ha vendégeknek készítjük, díszítsük változatosan: lilahagyma karikával, olajbogyóval, citrom szelettel, fekete kaviárral; nagyon mutatós. Jól elkísérhet könnyű, száraz fehérborokat (pl. olaszrizlinget, chardonnay-t).

Elkészítési idő:5 perc

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!