Hozzávalók:2 kis fej hagyma1/2 kg savanyú káposztafejenként 1 pár virsli1 kiskanál piros paprikasóolívaolaj1 pohár zsírszegény tejföl

Elkészítés:Kevés olíva olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Rátesszük a savanyú káposztát és időnként megkeverve fedő alatt megpároljuk. Szükség szerint egy kis vizet öntünk alá, hogy le ne égjen. Ízlés szerint sózzuk, de vigyázzunk, mert a savanyú káposzta is sós. Közben egy kisebb lábosban megdinszteljük a másik, még kisebb hagymát. Rákarikázzuk a virslit és piros paprikát hintünk rá.(Mintha pörköltet csinálnánk.) Kevés vízzel felengedjük és csak pár percig főzzük. A káposztát sem kell egészen puhára főzni, úgy jó, ha kicsit ress marad. Végül a virslit a káposztához keverjük, a tejfölt is, és kész.Finom és laktató étel.

Tanácsok:Ez kb 3-4 személyre elég.

Kapcsolódó fórumok:

  • savanyú talaj készítése
  • savanyu kaposzta eltevese
  • savanyu kaposzta eltevese telire
  • kaposzta eltevese telire
  • savanyu kaposzta telire

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!