Hozzávalók:– 20 dkg zöldbab– 20 dkg sárgarépa– 3 db petrezselyem levele és gyökere– 5 dkg zabkorpa– 1 dl 12 %-os tejföl– só

Elkészítés:A feldarabolt zöldbabot, sárgarépát, petrezselymet (levelét és a gyökerét is) főzd meg enyhén sós vízben.

Amikor megpuhult, add hozzá a zabkorpát és a fél pohár tejfölt.

Tanácsok:Azonnal tálalni kell, mert különben kásává szívja fel a magát korpa!

Én néha egy kis pirított szalonnát is szoktam bele tenni.

Elkészítési idő:35 percKalóriatartalom:504 kcalSzénhidráttartalom:67 gramm

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!