Zabpelyhes Dzsuvecs „szerb étel” (Update1)saját recept recept

Hozzávalók:35 dkg paradicsom1 fej hagyma25 dkg paprika30 dkg csirke vagy pulyka hús5-10 dkg zabpehely (igény szerint)2 dl tejföl (12%)sóörőlt bors

Elkészítés:A paradicsomot, paprikát, hagymát karikákra vágjuk.ki olajozunk egy tűzálló tálat, és a következő sorrendben rakjuk bele a hozzávalókat:hagyma,paradicsom,zabpehely,paprika,hús,paprika,zabpehely,paradicsom.A sorrendet ne tévesszük el, mert csak így puhulnak meg az alapanyagok és így nyeri el a dzsuvecs különleges jó ízét.A rétegek között sózni és borsozni, és végül leöntjük a tejföllel, alufóliával levedve sütjüksütés kb:1 óraa végén a tetejét megpiritjuk.

Tanácsok:– a kész étel 2 adag– zabpehely helyet használhatunk rizst– hús helyettesithető bármilyen disznó hússal– saját recept– Jó étvágyat hozzá!

Elkészítési idő:75 perc

Kapcsolódó fórumok:

  • kutyamérgezés recept
  • rozspalinka recept
  • borz pörkölt receptje
  • sertés dzsuvecs
  • borlekvar recept
  • borzpörkölt recept
  • zabpelyhes pizzatészta
  • zabnyák recept
  • bélisz recept

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!