Zabpelyhes Dzsuvecs „szerb étel” (Update1)saját recept recept
Hozzávalók:35 dkg paradicsom1 fej hagyma25 dkg paprika30 dkg csirke vagy pulyka hús5-10 dkg zabpehely (igény szerint)2 dl tejföl (12%)sóörőlt bors
Elkészítés:A paradicsomot, paprikát, hagymát karikákra vágjuk.ki olajozunk egy tűzálló tálat, és a következő sorrendben rakjuk bele a hozzávalókat:hagyma,paradicsom,zabpehely,paprika,hús,paprika,zabpehely,paradicsom.A sorrendet ne tévesszük el, mert csak így puhulnak meg az alapanyagok és így nyeri el a dzsuvecs különleges jó ízét.A rétegek között sózni és borsozni, és végül leöntjük a tejföllel, alufóliával levedve sütjüksütés kb:1 óraa végén a tetejét megpiritjuk.
Tanácsok:– a kész étel 2 adag– zabpehely helyet használhatunk rizst– hús helyettesithető bármilyen disznó hússal– saját recept– Jó étvágyat hozzá!
Elkészítési idő:75 perc
Kapcsolódó fórumok:
- kutyamérgezés recept
- rozspalinka recept
- borz pörkölt receptje
- sertés dzsuvecs
- borlekvar recept
- borzpörkölt recept
- zabpelyhes pizzatészta
- zabnyák recept
- bélisz recept
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!