Zöldséges savanyúkáposztás fasírt egyben sütve (zöldségektől függ az update kódja) recept

Hozzávalók:Fél zacskó mexikói zöldségkeverék (vagy bármilyen friss zöldség lereszelve)3-4 egész tojásPici savanyú káposzta (elhagyhatóFűszrek ízlés szerintZabkorpa (amennyit felvesz)PóréhagymaPici olivaolaj

Elkészítés:Ha zöldségkeverékből csinálod, felteszed párolódni. Ha friss zöldségekből, akkor lereszeled, és úgy kezded párolni (ebben az esetben gyorsabban kész van). Fűszerezed ízlés szerint (én csak ízvarázst teszek bele). Mikor már puhák a zöldségek (én pépesítettem botmixerrel, mert nagyon darabos volt), lehúzod a tűzről és mehet bele a tojás, utána pedig a zabkorpából annyi, amennyitől még nem lesz betonkemény. Ha túl tömörnek érzed a masszát, mehet bele még egy pici víz (én így jártam, és utólag engedtem fel még egy picivel.Mikor kész a massza, jénai alját picit kiolajozod, és belesimítod.Végül megsütöd.Laktató, nagyon finom

Tanácsok:A savanyú káposztát együtt pároltam a zöldségekkel, de mikor kész lett, megkóstolva nem éreztem benne. Így nyersen is tettem a masszába apróra vágva, így pikánsabb lett a kaja.A zöldségeket évszaktól függően lehet variálni, csak a képzelet szab határt. Mehet bele zöldbab, paprika, zeller, stb.Káposztasalátával nagyon finom

Elkészítési idő:40 percKalóriatartalom:? kcalSzénhidráttartalom:? grammZsírtartalom:? gramm

Kapcsolódó fórumok:

  • rúdfasirt készitése

Hozzászólások (0)

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!

Bejelentkezés

Még nincs hozzászólás.

Legyél az első, aki hozzászól!