Hozzávalók:4 szelet sertéskarajmásfél evőkanál olivaolaj10dkg füstölt mozzarella1/2 teáskanál édes nemes paprikatengeri sóőrölt bors
Elkészítés:Előrelátóan 220 fokra melegítjük a sütőt. A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük.Felforrósított olivaolajban a hús, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük. A szeleteket kivesszük, és tűzálló edénybe egymás mellé fektetjük.Sajtot reszelünk, kicsit torkoskodunk, és ami maradt, azt elosztjuk a húsokon. Az egész költeményt egyenletesen megszórjuk paprikával.Forró sütőben kb.10 percig sütjük (ha gázsütőnk van, a legmagasabb fokozatot használjuk). Akkor jó, ha a sajt megolvad, elszégyelli magát, és enyhén pirosas színt kap
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!