Kezdőlap / Fogyókúrás receptek / Sajtos zabpehelytallér-update 1 recept

Sajtos zabpehelytallér-update 1 recept

Hozzávalók:
25 dkg zabpehely

2 tojás

4 dkg margarin

15-20 dkg sajt (ligthos)

1 ek teljeskiörlésű liszt

1 ek tejföl, 12%-os

1 tk só

pici bors

1 tk sütőpor

Elkészítés:
A zabpelyhet picit a kezeddel összemorzsolod, így egy kicsit lesz lisztesebb része, de darabos marad.Aztán rászórod a többi száraz hozzávalót,a sajtot , összekevered.Jöhetnek a nedves hozzávalók putty-putty(tojás)patty (margarin), placcs (tejföl), jól összegyúrni az egészet.

Diónyi golyókat formázni, majd kilapítani.

Tanácsok:
220 fokon , kb 15-20 perc.

A sajt lehet többféle. akár füstölt is.Nagylyukú reszelőn ajánlom lereszelni.

Bors helyett is mehet más fűszer, fantázia kérdése.

Én szilikon lapon sütöttem.

Elkészítési idő: 60 perc

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zabpelyhes palacsinta (update1) recept

Hozzávalók: -6 evőkanál zabpehely -2-3 tojás -1 teáskanál olívaolaj -kicsi gesztenyemassza -tej Kapcsolódó fórumok:zabpelyhes palacsinta …

Leave a Reply