Hozzávalók:
olíva olaj
30 dkg pulyka comb szelet
20 dkg vöröshagyma
1 tejföl (12% kis tejföl)
só, bors, vegeta
Elkészítés:
a hús szeleteket enyhén kiverjük,ezután sózni, borsózni..
egy serpenyőbe olajat hevítünk,
a hús minkét oldalát hirtelen megpirítjuk és
pici vízzel felönteni fedő alatt tovább párolni,
amikor majd nem kész…
a hagymákat vastagabb karika szeletekre vágjuk és rá dobjuk a húsi tetejére, hagyma puhulásáig tovább párolni..amint kész…
a tejfölt elkeverni egy csöpp vízzel és a húsra önteni.
összeforralni, és kész!
Tanácsok:
– pulyka hús helyet használhatunk pulyka májat vagy sertés comb húst
– aki nem diétázik az a kivert húsit lisztbe megforgathatja és úgy sütheti..
– saját recept
– az elkészült étel 2 adag
Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 20 perc