Hozzávalók:
– 4 kisebb karalábé
– 2 dl zsírszegény tejföl
– 3 főtt tojás
– 15 dkg sovány sajt
– 10 dkg konzervgomba
Elkészítés:
A meghámozott karalábékat enyhén sós vízben megfőzzük, kettévágjuk, és kanállal kivájjuk a közepüket. Kivajazunk egy tepsit és beleállítjuk őket.
A gombát, a tojást, a sajtot kis kockákra feldaraboljuk, hozzákeverjük a karalábé kivájt és összetört belsejét.
A keveréket beletöltjük a karalábétörzsekbe és meglocsoljuk tejföllel.
15-20 perc alatt készre sütjük!
Tanácsok:
Isteni fincsi, a család egyik kedvence.
Könnyű elkészíteni, én egy kis snidlinget is szoktam a töltelékbe vágni, illetve bazsalikomot, ettől finom „zöld íz”-t kap:).
Elkészítési idő: 45 perc