Hozzávalók:35dkg kemény sajt30dkg szalámi30dkg szeletelt sonka2 rúd ömlesztett sajt1/8 kocka light margarin2db főtt tojássóborspetrezselyemzöld3db ecetes uborka vagy paprika
Elkészítés:A szalámit és az ecetes uborkát vagy paprikát darálja le,a petrezselyemzöldet, a hagymát és a főtt tojást aprítsa finomra. Keverje össze egy tálban a vajat,az ömelsztett sajtot,a hagymát, a tojást és a petrezselymet,majd ízesítse. A kemyény sajtot tegye egy műanyag uzsonászacskóba,és főzze 15 percig. Amikor folyóssá válik,nyújtsa téglalap alakúra.Erre tegye rá a sonkaszeleteket,kenje meg a töltelékkel,csavarja fel,majd alufóliába tekerve tegye hűtőszekrénybe.
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!