Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg paradicsom,
30 dkg padlizsán,
30 dkg cukkini,
30 dkg sütőtök,
4 evőkanál olaj,
só,
bors,
rozmaring,
oregano,
kakukkfű,
ánizs
Elkészítés:
A cukkinit, padlizsánt és a sütőtököt meghámozzuk, és vékonyan felszeleteljük. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, majd karikára vágjuk, és egy olajjal kikent tepsibe lerakjuk a a többi zöldségfélével. Alulra a sütőtök kerüljön, amit tört ánizzsal fűszerezünk, majd a paradicsom, melyet oreganóval hintünk meg. A padlizsánt kakukkfűvel, a cukkinit rozmaringgal szórjuk meg, és rétegenként sózzuk, borsozzuk. A maradék olajjal leöntjük a rakott zöldségek tetejét és először alufólia alatt, majd azt levéve, kb.1 órát sütjük, pároljuk.
Kalóriatartalom: 237 kcal
Szénhidráttartalom: 18 gramm