Update 1 Tepsis zöldség (18g szénhidrát, 237 kcal/adag) recept
Hozzávalók:Hozzávalók 4 személyre:50 dkg paradicsom,30 dkg padlizsán,30 dkg cukkini,30 dkg sütőtök,4 evőkanál olaj,só,bors,rozmaring,oregano,kakukkfű,ánizs
Elkészítés:A cukkinit, padlizsánt és a sütőtököt meghámozzuk, és vékonyan felszeleteljük. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, majd karikára vágjuk, és egy olajjal kikent tepsibe lerakjuk a a többi zöldségfélével. Alulra a sütőtök kerüljön, amit tört ánizzsal fűszerezünk, majd a paradicsom, melyet oreganóval hintünk meg. A padlizsánt kakukkfűvel, a cukkinit rozmaringgal szórjuk meg, és rétegenként sózzuk, borsozzuk. A maradék olajjal leöntjük a rakott zöldségek tetejét és először alufólia alatt, majd azt levéve, kb.1 órát sütjük, pároljuk.
Kalóriatartalom:237 kcalSzénhidráttartalom:18 gramm
Kapcsolódó fórumok:
- sütőtök cefre
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!