Hozzávalók:Hozzávalók négy személyre:egy közepes kígyóuborka,2 paradicsom,1 vöröshagyma,2 doboz tőkehalmáj,só,mokkáskanál fehér bors,2 kiskanál citromlé,1 kiskanál friss apróra vágott kapor.
Elkészítés:Megtisztítjuk az uborkát, a paradicsomot, a vöröshagymát, és 7 mm-es kockákra vágjuk. A konzervből kiemeljük a májat, és lecsöpögtetjük. Egy edénybe helyezzük a fenti hozzávalókat, majd a visszamaradt olajat összekeverjük a sóval, borssal, citromlével és kaporral, mindezt a zöldséges halmájra öntjük. Óvatosan összekeverjük, majd tálalásig hűtőben tároljuk.
Kapcsolódó fórumok:
- tőkehalmáj élettani hatása
- tőkehalmáj hatásai
- tőkehalmáj jótékony hatása
Hozzászólások (0)
Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!
BejelentkezésMég nincs hozzászólás.
Legyél az első, aki hozzászól!
